Barion Pixel

Flippy – fidget játék

A Flippy fejlesztő játékot tartós anyagokból készítették olyan kialakítással, hogy bárkinek a kezére áll és számtalan órán keresztül le tudod vele kötni az izgága kezeidet.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , ,

A Flippy ügyességi, fejlesztő játék

segít leszokni rossz kényszer szokásokról, mint a dohányzás, körömrágás, kézzel dobolás oly módon, hogy leköti az izgága kezeket és a rutin szokásokat helyettesíti.

Összpontosíts hosszabb ideig a munkára, tanulásra, olvasásra vagy ötletelésre!

CSÖKKENTSD A STRESSZT ÉS SZORONGÁST: A Flippy játékot a kezedben pörgetve leplezheted az izgatottságot és idegességet. Figyelemzavar ellensúlyozásában folyamatosan nálad lehet a kis mérete miatt.

CSENDES ÉS ÉSZREVÉTLEN HASZNÁLAT: Játssz ezzel a fejlesztő játékkal az irodában, otthon, előadáson vagy megbeszélésen. Csendes, ezért nem zavarsz vele másokat.

fejlesztő játék

FEJLESZTI A KONCENTRÁCIÓT: Kiváló ajándék gyerekeknek. A Flippy fejlesztő játék leköti a figyelmüket és segít a gyerkőcöknek is hosszabb ideig koncentrálni a tanulnivalóra. A Flippy segítségével játékosan szoktathatják hozzá magukat a hatékonyabb koncentrációkészséghez.

TARTÓS ANYAGOKBÓL KÉSZÜLT: A rozsdamentes acél ellenállóvá teszi ezt az apró játékot.

KÉNYELMES KIALAKÍTÁS: Bárkinek a kezére áll és kényelmes játékot biztosít számtalan órán keresztül. Apró mérete miatt állandóan a kezed ügyében vagy a zsebedben lehet.

Szín

Világos Kék, Fekete, Világos Zöld, Piros, Sárga

Érdekelhetnek még…

Elite Habit